Kezdőlap Biztonság a vízen

Biztonság a vízen

A vízen is kell, hogy legyen biztosításom?

A vízen is kell, hogy legyen biztosításom?

Már többször beszéltünk arról, hogyan ne bukjuk el a kauciót, mikre figyeljünk a hajóátvétel során és, hogyan lehet az esetleges problémákat kezelni, ha beüt a baj. Arról viszont még nem volt szó, milyen lehetőségeink vannak, ha saját hajónkat vagy magunkat és...

Csak a hajómat vagy az egészségemet is biztosítsam az út során?

Csak a hajómat vagy az egészségemet is biztosítsam az út során?

Bár közhelynek számít, mégis nagy igazság, hogy az egészség mindennél fontosabb, főleg, ha igazán ki akarjuk élvezni a hajózás szépségeit. A betegséget jobb mielőbb orvosolni, fontos, hogy időben felfedezzük a bajt, és az is nagy segítség ilyenkor, ha tudjuk kihez...

A BIZTOSÍTÓS VÁLASZOL

Dajka Attila

Dajka Attila

artdome@generalimail.hu
Tel.: 06 70 413 1546

 

A vitorlázással kapcsolatom 8 éves koromban kezdődött, amikor szüleim beírattak az agárdi, VVSI-be , azaz Velencei-tavi vízi sportiskolába. Nagyon jó iskola volt, büszkén írom le, hogy nagyon sok, azóta ismertté vált vitorlázó mellet, a Litkey testvérek is a sporttársaim voltak. A hajók és a vitorlázással kapcsolatos szerelmem azóta is tart.

Hivatásomul a pénzügyi, és biztosítási tanácsadói pályát választottam, vállalkozásomon az Artdome-Team Kft-n keresztül a Generali Biztosító Zrt széleskörű termékpalettáját kínálom ügyfeleimnek. A kockázati piac és az igények nagyon sokrétűek amelyek kihívásaira eddig szinte mindig sikerült megoldást találnunk.

Tagja vagyok a biztosítón belüli Cégpaletta csoportnak, mely különböző specialistákat tömörít egybe. Ezen belül szakértője vagyok a hajózással, vitorlázással kapcsolatos biztosításoknak is. Ezt a szakértelmet, és amit ebben össze lehet kötni a hajózással szeretném felkínálni a Vitorlászok tagságának.