Az 1. adás tartalmából // PREMIER: JÚLIUS 15, 14:30
Megmutatjuk, milyen egy vitorlástúra szervezése, mit viszünk magunkkal, és az éjszakai autózás előnyeiről is szó lesz. A hajnali indulásnak köszönhetően, egy megbízható hibrid terepjáróval reggelre már Horvátországban vagyunk, ahol átvesszük a hajót, elvégezzük a check-in folyamatot és felkészülünk a kikötésre.

A 2. adás tartalmából // PREMIER: JÚLIUS 22, 14:30
Hogyan és hol töltsük az éjszakát a tengeren? Erről is szó lesz a Vitorlászok 2. adásában, ahol bemutatjuk a bójára kötés fortélyait, és felfedezzük a helyi ételeket a Kornati szigetcsoport legnagyobb lakott településén, Vrulje-n. Ha már ott vagyunk, megpróbáljuk megmászni a sziget legmagasabb hegycsúcsát és bemutatni milyen fantasztikus látvány tárul onnan elénk.

A 3. adás tartalmából // PREMIER: JÚLIUS 29, 14:30
A Vitorlászok első évadának záró adásában sok szó lesz a környezetvédelemről, a hajón történő szelektív szemét gyűjtésről és a kis, szigeten elhelyezkedő települések lehetőségeiről, jövőjéről.. Megpróbáljuk teljesíteni a tankolást csúcsidőben egy 45 lábas hajóval és ellátogatunk Zadarba is, a rántott tintahal nyomában.

Híreink

Ősszel tanfolyamot indítunk, ahol a célunk: átadni az évek során szerzett gyakorlati ismereteinket minden olyan hajóstársunknak, aki csak most ismerkedik a tengeri vitorlázás világával! A tematikánk magában foglalja az összes olyan tudnivalót, ami azoknak lehet segítség, akik: friss hajóvezetői jogosítvánnyal rendelkeznek és még nem mernek belevágni egy önálló hajóbérlésbe már béreltek hajót önállóan, de szeretnének felkészülni minden olyan helyzetre, amit...

Hamarosan hajózni indulsz? Olvasd el ezeket a cikkeket is!