Csak a hajómat vagy az egészségemet is biztosítsam az út során?

Bár közhelynek számít, mégis nagy igazság, hogy az egészség mindennél fontosabb, főleg, ha igazán ki akarjuk élvezni a hajózás szépségeit. A betegséget jobb mielőbb orvosolni, fontos, hogy időben felfedezzük a bajt, és az is nagy segítség ilyenkor, ha tudjuk kihez kell fordulni, s nem kell hosszan várakozni az orvosi segítségre. Szerencsére ma már magánklinikák sora várja a betegeket, de jó tudni, hogy a váratlan kivizsgálások megszervezésben és a nem csekély orvosi költségek csökkentésében, azok tervezhetőségében is  van segítség, valamint a kényelem sem utolsó szempont, ha épp beteg az ember.

A Generali PrivateCare egészségbiztosítás lényege, hogy segítséget nyújt abban, hogy betegség estén mikor és hova forduljunk egészségi panaszunkkal. Probléma esetén a nap 24 órájában hívható a Generali Medi24 vonal, amelyen keresztül jól felszerelt magánrendelők állnak rendelkezésünkre.

Négy különböző csomag választható. Szükség esetén – a választott csomagtól függően – lehetőség van ambuláns műtétek, egynapos sebészet vagy akár onkológiai vizsgálatok igénybe vételére is. A nagyobb csomagokban található szűrővizsgálatok segítségével pedig könnyebben megőrizhető az egészség, megelőzhető a betegségek kialakulása, illetve sok betegség gyógyulási esélyét is megnöveli a korai felismerés.

MIK AZ ELŐNYEI?

  • Nem kell felesleges időt és energiát áldozni arra, hogy megtaláljuk a megfelelő orvost és ellátást, így teljes mértékben a gyógyulásra koncentrálhatunk.
  • Nem kell vizsgálatonként fizetni a magánorvosi-ellátásért, a biztosítási díjért (havi, negyed-, fél- vagy éves díjfizetés lehetséges) legtöbbször korlátlan számú ellátásban részesülhetünk, orvosilag indokolt esetben.
  • Szakszerű betegellátásban részesülhetünk, szép környezetben.
  • 24 órában elérhető egészségügyi tanácsadás, betegútszervezés a Generali Medi24 keretében.
  • Nincs várólista és hálapénz.
  • A lehetséges szűrővizsgálatok előre tervezhetőek,ami segíthet megelőzni a komolyabb betegségek kialakulását.

KINEK AJÁNLJUK ELSŐSORBAN?

  • Azoknak, akik szeretnének gyors és szakszerű betegellátást saját maguk és családjuk számára is.
  • Azoknak, akik nem szeretnének a magánorvosok részére vizsgálatonként fizetni.
  • Azoknak, akik a gyorsan és akár több helyszínen igénybe vehető szolgáltatások hívei.
  • Azoknak, akik szeretik az előre megtervezhető és teljes körű gondoskodást a szűrővizsgálatoktól az onkológiai tanácsadáson keresztül a kórházi ellátásig VIP elhelyezéssel, melyet az Exkluzív csomag választásával érhetnek el.

Mindezt pedig azért ajánljuk, hogy nem csak a hétköznapokat, de a vitorlázásra szánt idő is egészséges jegyében teljen.

A biztosításról további információk olvashatók a generali.hu PrivateCare oldalon, vagy személyes tanácsadásért hívhatók a Generali biztosító tanácsadói.