Az 1. adás tartalmából // PREMIER: JÚLIUS 15, 14:30
Megmutatjuk, milyen egy vitorlástúra szervezése, mit viszünk magunkkal, és az éjszakai autózás előnyeiről is szó lesz. A hajnali indulásnak köszönhetően, egy megbízható hibrid terepjáróval reggelre már Horvátországban vagyunk, ahol átvesszük a hajót, elvégezzük a check-in folyamatot és felkészülünk a kikötésre.

A 2. adás tartalmából // PREMIER: JÚLIUS 22, 14:30
Hogyan és hol töltsük az éjszakát a tengeren? Erről is szó lesz a Vitorlászok 2. adásában, ahol bemutatjuk a bójára kötés fortélyait, és felfedezzük a helyi ételeket a Kornati szigetcsoport legnagyobb lakott településén, Vrulje-n. Ha már ott vagyunk, megpróbáljuk megmászni a sziget legmagasabb hegycsúcsát és bemutatni milyen fantasztikus látvány tárul onnan elénk.

A 3. adás tartalmából // PREMIER: JÚLIUS 29, 14:30
A Vitorlászok első évadának záró adásában sok szó lesz a környezetvédelemről, a hajón történő szelektív szemét gyűjtésről és a kis, szigeten elhelyezkedő települések lehetőségeiről, jövőjéről.. Megpróbáljuk teljesíteni a tankolást csúcsidőben egy 45 lábas hajóval és ellátogatunk Zadarba is, a rántott tintahal nyomában.

Híreink

Kedves követőink! A Vitorlászok projekt folytatódik, viszont annak érdekében, hogy az oldalt minél gyakrabban frissíteni tudjuk, és minél szélesebb, a hajózás iránt hozzánk hasonlóan rajongó kör irányába tudjunk szólni, HAJÓSVAGYOK néven folytatódik. Hamarosan bővebben is beszámolunk a várható fejlesztésekről, változásokról. Jó szelet kíván: A Vitorlászok és a HAJÓSVAGYOK csapata! ------- Dear followers! The Vitorlászok project continues, but in order to be able to update the site...

Hamarosan hajózni indulsz? Olvasd el ezeket a cikkeket is!